Straal kwaliteit uit

Het effect van bedrijfsvideo’s

Staat jouw bedrijf voor vakmanschap en kwaliteit? Dan wil je dit vast ook graag online laten zien aan jou klanten met bijvoorbeeld een Bedrijfsvideo. Veel bedrijven hebben er moeite mee hoe ze dit moeten realiseren. Inmiddels is het internet uitgegroeid tot immense proporties. Daardoor is een groot deel van onze economie afhankelijk geworden van het internet. Volgens Eurostat (2018) bedroeg het percentage personen in de leeftijd van 16 tot 74 jaar dat via internet goederen of diensten voor persoonlijk gebruik bestelde zelfs 60 procent!

Als gevolg van deze toename wil je je als mkb’er waarschijnlijk graag onderscheidend zijn in de online omgeving. Hierbij kan Fenix Films je helpen. De drie oprichters van dit bedrijf zijn al ruim 8 jaar werkzaam in onder andere het maken van videoclips, Bedrijfsvideo’s, promotie video’s en infomercials. Daarnaast volgt 1 van de oprichters de opleiding Small Business & Retail Management. Door middel van al deze ervaring kan Fenix films jouw bedrijf de hoogste kwaliteit bieden op het gebied van video marketing en Bedrijfsvideo.

Wat zegt de data?

Fenix Films gelooft sterk in het gebruik van video om boodschappen over te brengen. Met een Bedrijfsvideo kun je kwaliteit uit te stralen richting klanten.
Hieronder staan feiten uit onderzoeken die deze gedachte funderen:

  • Wanneer het woord ‘video’ wordt gebruikt in het onderwerp van jou email stijgt de open-rate gemiddeld met 19% en de click-through-rate met 65%. (Hubspot)
  • 59% van de bezoekers die hun smartphone gebruikt om een website te bekijken zegt een beter gevoel te hebben bij bedrijven die video’s gebruiken om hun boodschap over te brengen. (ThinkwithGoogle)
  • Bezoekers besteden gemiddeld 2,6 x meer tijd op website pagina’s waar video’s op staan dan pagina’s zonder video’s. (Insivia)
  • Bijna 50% van de internet gebruikers zoekt eerst naar video’s over van bedrijf voordat hij/zij naar de winkel/ het bedrijf toe gaat. (ThinkwithGoogle)
  • 66% van consumenten geeft de voorkeur aan video’s die minder dan een minuut duren. (Animoto)
  • Bedrijven die gebruik maken van videomarketing verhogen hun omzet 49% sneller dan bedrijven die dit niet doen. (Vidyard)
  • Kijkers van video’s onthouden gemiddeld 95% van de boodschap in verhouding tot 10% van de lezers van teksten. (Wirebuzz)

Bedrijfsvideo marketing