Aftermovie

Boost de populariteit van uw evenement: de meerwaarde van een indrukwekkende aftermovie

Maak een blijvende indruk, verhoog de verwachtingen en bereik een groter publiek met een indrukwekkende aftermovie van Fenix Films.

Een aftermovie is een fantastische manier om herinneringen aan een speciaal evenement of feest vast te leggen. Het is meer dan alleen een video montage van beelden; het vertelt het verhaal van de gebeurtenis en laat de emoties en de sfeer opnieuw beleven. Een professionele aftermovie kan als inspiratiebron dienen voor uw volgende evenement en u helpen bij het bepalen van de richting en stijl van het volgende evenement.

Bovendien kunt u de aftermovie gebruiken om uw volgende evenement te promoveren. Door te laten zien hoe bijzonder en geslaagd het vorige evenement was, kunt u de verwachtingen en de interesse van potentiële deelnemers aanwakkeren.

Een aftermovie is niet alleen leuk om te bekijken voor degenen die bij het evenement aanwezig waren, maar ook voor degenen die er niet bij konden zijn. Het biedt een kijkje achter de schermen en laat zien hoe uw evenement in zijn werk is gegaan. Bovendien kunt u de aftermovie delen via sociale media en zo uw evenement extra exposure geven.

Als u op zoek bent naar een professionele en kwalitatieve aftermovie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden aangepaste aftermovies die perfect aansluiten bij uw wensen en stijl. Onze ervaren en getalenteerde videoteam werkt samen met u om een video te creëren die niet alleen uw evenement vastlegt, maar ook de emotie en de sfeer op een unieke en indrukwekkende manier weergeeft.

Hoe zit het maken van een aftermovie eruit?

Het maken van een Professionele aftermovie is een dynamisch proces. Daardoor is overleg in elke fase van groot belang om een product te maken dat aansluit bij de wensen van een klant. Het produceren van een aftermovie is grofweg onder te verdelen in vier proces stappen:

Stap 1 begint wanneer een klant bij ons een vrijblijvende offerte opvraagt. Een productie begint voor ons door in een eerste gesprek te luisteren naar uw wensen. Vervolgens is het verstandig om te kijken naar de creatieve mogelijkheden binnen een bepaald budget en tijdslimiet. Fenix Films en de klant bespreken samen deze onderwerpen in het eerste gesprek.

Op basis hiervan schrijven wij een globale opzet die we met u bespreken en zo nodig aanpassen. Deze eerste fase is vaak het meest bepalend voor hoe het eindproduct eruit zal zien en vereist ook de meeste creativiteit. Daarna gaan wij achter de schermen aan de slag met het maken van een shotlist en een draaischema. Ook bereiden we samen alles voor wat er geregeld moet worden voor de shoot, zodat deze zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verlopen. Vlak voor de opnames communiceren we nog even of alles geregeld is.

A7sIII voor bedrijfsfilm

In stap 2 wordt het plan dat is goedgekeurd door de klant uitgevoerd en zullen de opnames plaatsvinden. Natuurlijk vinden we samen tijdens de opnames geregeld nieuwe invalshoeken. Gebaseerd op de shotlist, schieten we deze mee in de zelfde stijl.

De hoeveelheid werk dat hierin zit verschilt sterk. Dit varieert gebruikelijk van een paar uur tot bijvoorbeeld een aantal dagen. We proberen natuurlijk zo veel mogelijk binnen de afgesproken tijden te filmen, maar vaak zijn ruimere opnametijden voor ons geen probleem als dit nodig blijkt te zijn.

Bedrijfsfilm montage

Vervolgens begint proces stap 3 meteen na de opnames. Gelijk dezelfde dag worden de opgenomen beelden verwerkt en verdeeld Fenix Films ze tussen alle montage pc’s. Met al het beeld & geluid materiaal gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk een eerste ruwe montage klaar te hebben. Daarna kunt u deze voorzien van op en aanmerkingen.

Vervolgens gaan wij deze finetunen doormiddel van color correction/grading, vfx, animatie en geluid mixing om te zorgen dat het kleurbeeld gelijk is en in de sfeer van uw evenement. In deze proces stap is het van belang een korte verbinding te hebben met de klant om zo een op maat gemaakte aftermovie te leveren dat precies voldoet aan de verwachtingen. Wij stoppen pas als u 100% tevreden bent.

Ten slotte de laatste stap, nazorg. Deze stap maakt Fenix Films uniek ten opzichte van 80% van de markt. Fenix Films gaat door met aanpassen totdat de klant 100% tevreden is. Daarnaast bewaard Fenix Films al het beeldmateriaal ten minste 10 jaar lang tenzij de klant anders van haar verlangt. Op deze manier kan Fenix Films op aanvraag aanpassingen blijven verzorgen. Voor de klant betekend dit bovendien de mogelijkheid om een jaar later zijn aftermovie te updaten met nog ongebruikt beeld materiaal.

Drone opnames maken het beeld compleet

Drone video

Met onze drone brengen wij uw evenement professioneel van boven in beeld. Drone opnames zijn de toegevoegde waarde aan uw website om professionaliteit uit te stralen. Daarnaast herkennen klanten direct uw pand, wat daardoor gemakkelijker te vinden is. Ook voor privé gebruik zijn drone beelden mooi om in huis te hebben en te delen met vrienden & bekenden.

Drone opnames zijn een extra optie waarvoor wij een toeslag rekenen van 100 euro. Dit zal naar voren komen op de offerte als u dit aanvraagt.