Promotiefilm / Bedrijfsfilm

De kracht van bedrijfsfilms: waarom uw bedrijf er één nodig heeft

Wilt u uw merkimago verbeteren en de verkoopcijfers voor uw bedrijf verhogen? Zoek dan niet verder en kies voor een op maat gemaakte bedrijfsfilm van Fenix Films.

Als bedrijfseigenaar bent u voortdurend op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om klanten aan te trekken, uw merk op te bouwen en de verkoop te verhogen. U weet dat in de huidige competitieve markt alleen het hebben van een goed product of een goede service niet voldoende is. U moet opvallen en een blijvende indruk maken op uw doelgroep. Dat is waar een bedrijfsfilm om de hoek komt kijken.

Een bedrijfsfilm is een krachtig hulpmiddel dat u kan helpen uw zakelijke doelen te bereiken door uw merk in het best mogelijke licht te zetten. Het is een visuele weergave van uw bedrijf, inclusief de missie, waarden, producten & diensten en unieke verkoopargumenten. Het is een kans om het verhaal van uw bedrijf te vertellen en op een emotioneel niveau in contact te komen met potentiële klanten en partners.

Voorbij zijn de dagen van saaie en lange presentaties. Met een bedrijfsfilm presenteert u uw bedrijf op een boeiende en gedenkwaardige manier. Of u nu een breder publiek wilt bereiken, uw merkimago wilt verbeteren, de geloofwaardigheid wilt vergroten of de verkoop wilt stimuleren, een goed gemaakte bedrijfsfilm kan u helpen uw doelen te bereiken.

Kortom, een bedrijfsfilm is een cruciaal hulpmiddel voor elk bedrijf dat zijn merkimago wil versterken, de verkoop wil verhogen en een breder publiek wil bereiken. Laat de kansen die een bedrijfsfilm kan bieden niet aan u voorbijgaan. Investeer er vandaag nog in en til uw bedrijf naar een hoger niveau.

Hoe zit het maken van een bedrijfsfilm eruit?

Het maken van een Professionele bedrijfsvideo is een dynamisch proces. Daardoor is overleg in elke fase van groot belang om een product te maken dat aansluit bij de wensen van een klant. Het produceren van een bedrijfsvideo is grofweg onder te verdelen in vier proces stappen:

Stap 1 begint wanneer een klant bij ons een vrijblijvende offerte opvraagt. Een productie begint voor ons door in een eerste gesprek te luisteren naar uw wensen. Vervolgens is het verstandig om te kijken naar de creatieve mogelijkheden binnen een bepaald budget en tijdslimiet. Fenix Films en de klant bespreken samen deze onderwerpen in het eerste gesprek.

Op basis hiervan schrijven wij een globale opzet die we met u bespreken en zo nodig aanpassen. Deze eerste fase is vaak het meest bepalend voor hoe het eindproduct eruit zal zien en vereist ook de meeste creativiteit. Daarna gaan wij achter de schermen aan de slag met het maken van een shotlist en een draaischema. Ook bereiden we samen alles voor wat er geregeld moet worden voor de shoot, zodat deze zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verlopen. Vlak voor de opnames communiceren we nog even of alles geregeld is.

A7sIII voor bedrijfsfilm

In stap 2 wordt het plan dat is goedgekeurd door de klant uitgevoerd en zullen de opnames plaatsvinden. Natuurlijk vinden we samen tijdens de opnames geregeld nieuwe invalshoeken. Gebaseerd op de shotlist, schieten we deze mee in de zelfde stijl.

De hoeveelheid werk dat hierin zit verschilt sterk. Dit varieert gebruikelijk van een paar uur tot bijvoorbeeld een aantal dagen. We proberen natuurlijk zo veel mogelijk binnen de afgesproken tijden te filmen, maar vaak zijn ruimere opnametijden voor ons geen probleem als dit nodig blijkt te zijn.

Bedrijfsfilm montage

Vervolgens begint proces stap 3 meteen na de opnames. Gelijk dezelfde dag worden de opgenomen beelden verwerkt en verdeeld Fenix Films ze tussen alle montage pc’s. Met al het beeld & geluid materiaal gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk een eerste ruwe montage klaar te hebben. Daarna kunt u deze voorzien van op en aanmerkingen.

Vervolgens gaan wij deze finetunen doormiddel van color correction/grading, vfx, animatie en geluid mixing om te zorgen dat het kleurbeeld gelijk is en in de sfeer van uw bedrijf. In deze proces stap is het van belang een korte verbinding te hebben met de klant om zo een op maat gemaakte bedrijfsvideo te leveren dat precies voldoet aan de verwachtingen. Wij stoppen pas als u 100% tevreden bent.

Ten slotte de laatste stap, nazorg. Deze stap maakt Fenix Films uniek ten opzichte van 80% van de markt. Fenix Films gaat door met aanpassen totdat de klant 100% tevreden is. Daarnaast bewaard Fenix Films al het beeldmateriaal ten minste 10 jaar lang tenzij de klant anders van haar verlangt. Op deze manier kan Fenix Films op aanvraag aanpassingen blijven verzorgen. Voor de klant betekend dit bovendien de mogelijkheid om een jaar later zijn bedrijfsvideo te updaten met nog ongebruikt beeld materiaal.

Drone opnames maken het beeld compleet

Drone video

Met onze drone brengen wij uw locatie professioneel van boven in beeld. Drone opnames zijn de toegevoegde waarde aan uw website om professionaliteit uit te stralen. Daarnaast herkennen klanten direct uw pand, wat daardoor gemakkelijker te vinden is. Ook voor privé gebruik zijn drone beelden mooi om in huis te hebben en te delen met vrienden & bekenden.

Drone opnames zijn een extra optie waarvoor wij een toeslag rekenen van 100 euro. Dit zal naar voren komen op de offerte als u dit aanvraagt.