Drone

Uw bedrijf vanuit de lucht...

Steeds vaker worden drones ingezet om in een beeld te vangen wat u allemaal te bieden heeft en om met mooie sfeerbeelden de klant alvast warm te maken om van uw dienst of product gebruik te maken. Drone film en fotografie is de nieuwste trend binnen de audiovisuele wereld, maar ook zeker een vak apart waar de juiste expertise, maar ook papieren voor nodig zijn. Niet iedereen kan zomaar het beste plaatje uit een drone halen.

Wij bieden onze drone aan op drie verschillende manieren: Video, fotografie en als optie tijdens een grotere opdracht

Unieke beelden voor op uw website of sociale media? Of om bedrijfsprocessen overzichtelijk in beeld te brengen? Dan komt een drone van pas. Met de juiste apparatuur en expertise haal je het mooiste uit de vliegende camera. Fenix Films beschikt over het nieuwste model van DJI, de Air 2s, welke haarscherp filmt in resoluties tot 5.4k, zodat de beelden achteraf, na keuze, optimaal professioneel bewerkt kunnen worden.

Een enkel beeld zegt meer dan duizend woorden. Ook voor een uniek perspectief van uw bedrijf of evenement is een drone van extra waarde. Met een dronefoto kunt u in een opslag de grote en het overzicht van uw terrein laten zien. Of aangeven waar uw bedrijfspand zich bevindt in de omgeving om gemakkelijk gevonden te worden. En wat dacht u van foto’s vanuit de lucht voor een onderscheidende visitekaartjes of flyers.

Bedrijfsfilm Drone opnames - maakt video

Met onze drone brengen wij uw locatie professioneel van boven in beeld. Drone opnames zijn de toegevoegde waarde aan uw website om professionaliteit uit te stralen. Daarnaast herkennen klanten direct uw pand, wat daardoor gemakkelijker te vinden is. Ook voor privé gebruik zijn drone beelden mooi om in huis te hebben en te delen met vrienden & bekenden.

FENIX FILMS is een volledig GECERTIFICEERD DRONE BEDRIJF!

Om met een drone te mogen vliegen moeten de benodigde papieren in orde zijn. Fenix Films heeft deze in huis in de vorm van een A1A3 certificaat, als ook een aanvullend A2 certificaat. Hiermee mogen wij iedere professionele Audio-video drone besturen, welke wij dan ook in huis hebben in de vorm van een DJI Air 2S.

Het bezit van een drone, samen met de juiste papieren is echter niet het enige wat er bij komt kijken om uw bedrijf optimaal in beeld te brengen. Met ruim honderd vluchturen weten wij als drone operators inmiddels hoe we de drone moeten instellen en besturen om niet alleen een goed shot te maken, maar het ook het juiste beeld te schieten.