Muziekvideo

Muziekvideo - een must-have voor muziekanten

Ben je een muziekproducent die op zoek is naar verbetering van je werk? kies Fenix Films voor het laten maken van een muziekvideo op maat en zie hoe het belevingswaarde toevoegt aan je muziek.

Een muziekvideo voegt een extra laag vertelling toe aan je muziek. Het stelt je in staat de emotie en boodschap achter je liedjes op een visuele en aantrekkelijke manier te tonen. Met een muziekvideo kun je je muziek tot leven brengen en op een dieper niveau verbinding maken met je publiek. Het hebben van een muziekvideo kan de blootstelling van je werk verhogen. Een goed gemaakte muziekvideo kan viraal gaan, miljoenen mensen bereiken en je helpen een groter publiek op te bouwen. Bovendien, als je een muziekvideo uitbrengt, heb je een nieuw stuk content om te promoten op je sociale media en website, waardoor je boven aan het brein blijft van je fans.

Bij ons kun je terecht voor een op maat gemaakte muziekvideo die speciaal is gemaakt voor jouw muziek en de boodschap die je wilt overbrengen. Onze ervaren videoproductie-experts werken nauw samen met je om een video te creëren die bij jouw muziek past en die jouw fans zal betoveren. Neem contact met ons op en ervaar zelf hoe een muziekvideo waarde kan toevoegen aan je muziek en carrière.

Waar wacht je nog op? Bestel nu je op maat gemaakte muziekvideo en zet de volgende stap in het bereiken van je muziekdroom!

Hoe zit het maken van een muziekvideo eruit?

Het maken van een Professionele muziekvideo is een dynamisch proces. Daardoor is overleg in elke fase van groot belang om een product te maken dat aansluit bij de wensen van een klant. Het produceren van een Muziekvideo is grofweg onder te verdelen in vier proces stappen:

Stap 1 begint wanneer een klant bij ons een vrijblijvende offerte opvraagt. Een productie begint voor ons door in een eerste gesprek te luisteren naar uw wensen. Vervolgens is het verstandig om te kijken naar de creatieve mogelijkheden binnen een bepaald budget en tijdslimiet. Fenix Films en de klant bespreken samen deze onderwerpen in het eerste gesprek.

Op basis hiervan schrijven wij een globale opzet die we met u bespreken en zo nodig aanpassen. Deze eerste fase is vaak het meest bepalend voor hoe het eindproduct eruit zal zien en vereist ook de meeste creativiteit. Daarna gaan wij achter de schermen aan de slag met het maken van een shotlist en een draaischema. Ook bereiden we samen alles voor wat er geregeld moet worden voor de shoot, zodat deze zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verlopen. Vlak voor de opnames communiceren we nog even of alles geregeld is.

A7sIII voor bedrijfsfilm

In stap 2 wordt het plan dat is goedgekeurd door de klant uitgevoerd en zullen de opnames plaatsvinden. Natuurlijk vinden we samen tijdens de opnames geregeld nieuwe invalshoeken. Gebaseerd op de shotlist, schieten we deze mee in de zelfde stijl.

De hoeveelheid werk dat hierin zit verschilt sterk. Dit varieert gebruikelijk van een paar uur tot bijvoorbeeld een aantal dagen. We proberen natuurlijk zo veel mogelijk binnen de afgesproken tijden te filmen, maar vaak zijn ruimere opnametijden voor ons geen probleem als dit nodig blijkt te zijn.

Bedrijfsfilm montage

Vervolgens begint proces stap 3 meteen na de opnames. Gelijk dezelfde dag worden de opgenomen beelden verwerkt en verdeeld Fenix Films ze tussen alle montage pc’s. Met al het beeld & geluid materiaal gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk een eerste ruwe montage klaar te hebben. Daarna kunt u deze voorzien van op en aanmerkingen.

Vervolgens gaan wij deze finetunen doormiddel van color correction/grading, vfx, animatie en geluid mixing om te zorgen dat het kleurbeeld gelijk is en in de sfeer van uw muziek. In deze proces stap is het van belang een korte verbinding te hebben met de klant om zo een op maat gemaakte muziekvideo te leveren dat precies voldoet aan de verwachtingen. Wij stoppen pas als u 100% tevreden bent.

Ten slotte de laatste stap, nazorg. Deze stap maakt Fenix Films uniek ten opzichte van 80% van de markt. Fenix Films gaat door met aanpassen totdat de klant 100% tevreden is. Daarnaast bewaard Fenix Films al het beeldmateriaal ten minste 10 jaar lang tenzij de klant anders van haar verlangt. Op deze manier kan Fenix Films op aanvraag aanpassingen blijven verzorgen. Voor de klant betekend dit bovendien de mogelijkheid om een jaar later zijn muziekvideo te updaten met nog ongebruikt beeld materiaal.

Drone opnames maken het beeld compleet

Drone video

Met onze drone brengen wij uw locatie professioneel van boven in beeld. Drone opnames zijn de toegevoegde waarde aan uw website om professionaliteit uit te stralen. Daarnaast herkennen klanten direct uw pand, wat daardoor gemakkelijker te vinden is. Ook voor privé gebruik zijn drone beelden mooi om in huis te hebben en te delen met vrienden & bekenden.

Drone opnames zijn een extra optie waarvoor wij een toeslag rekenen van 100 euro. Dit zal naar voren komen op de offerte als u dit aanvraagt.