Over Ons

Welkom bij Fenix Films

Bedrijfsfilm Team

Graag willen wij ons even voorstellen. Tom Dik, Rick de Groot en Willem Wollinga. Samen: Fenix Films, een bedrijf vol verhalenvertellers.

Alle films, klein of groot, hebben een gemeenschappelijke deler, ze vertellen een verhaal. Ieder verhaal begint op dezelfde manier, een klein idee dat uitgroeit tot vertellingen van emotie & motivatie. Als een Fenix die begint met een hoopje as om uit te groeien tot een oogverblindende verschijning. Om daarna weer in vlammen op te gaan om als een nieuw idee te herrijzen…

Wie wij zijn

Tom Dik

Creatief Regisseur

Ik hou me bezig met design, zoals het maken van een shotlijst, het ontwerpen van visitekaartjes & flyers of de look van de website. Het is mijn taak om een huisstijl te creëren die als een rode draad door alle visuele vormgeving loopt. Voor iedere opdracht is dit weer een uitdaging, die ik graag aan ga…

Rick de Groot

Zakelijk Manager

Ik hou mij voornamelijk bezig het het klantencontact en ik ben de producer. Het is aan mij de taak om met u, als (nieuwe) klant, goede afspraken te maken en uw wensen op papier te zetten. Het filmplan presenteer ik u middels beeldende slides. Zo krijgt u een goed en helder beeld van wat het eindresultaat kan gaan worden.

Willem Wollinga

Marketing Director

Ik hou mij op de set voornamelijk bezig met cinematografie en buiten de set met marketing. Ik streef samen met mijn collega’s naar het creëren van het best mogelijke plaatje vanuit een technisch en creatief standpunt. Vanuit marketing perspectief intrigeert het mij dat 10 seconden film meer informatie over kan brengen dan 10.000 woorden.