Marketing

Hoe kan Marketing uw bedrijf verder brengen?

Video Marketing

Bent u op zoek naar een professionele bedrijfsvideo gecombineerd met waardevol marketing advies? Daar kan Fenix Films u bij helpen door middel van specifieke marketing.

Wij bieden marketing aan in een pakket wat bestaat uit 3 onderdelen. Het eerste onderdeel is een videoproductie, zoals een Promotiefilm, Videoclip, Aftermovie en Registratie of Design, zoals een nieuwe website of sociale media. Op dit gebied heeft Fenix Films jarenlange ervaring op gebouwd waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Vervolgens biedt het pakket specifieke marketing voor dit product. Dit houdt in dat wij uw onderzoeken en analyseren hoe u het gemaakte product zo goed mogelijk in de markt kunt zetten om de juiste potentiële klanten te bereiken.

Ook bevat dit pakket een goed uitgewerkt advies over hoe u het beste om kunt gaan met sociale media, SEO (search engine optimalisatie) of marketing strategie voor uw gehele bedrijf.

Los video Product

Camera

Een op maat gemaakte Promotiefilm, Videoclip, Aftermovie of Registratie die uw klanten op een nieuwe manier aanspreekt.

SPECIFIEKE MARKETING

Wij onderzoeken en analyseren uw bedrijf. Vervolgens kan met deze kennis de bedrijfsvideo doelgericht ingezet worden.

MARKETING ADVIES

Marketing advies

Wij kijken indien gewenst kritisch naar uw huidige marketingstrategie. Daarbij geven wij tips mee om uw bedrijf beter in de markt te zetten.

Bereik uw klanten op een nieuwe manier

Zoals je misschien wel weet speelt video een steeds grotere rol in online marketing, maar hoe kan jij het doorvoeren in jouw bedrijf? En voor welke producten of diensten is video marketing nou de perfecte uitkomst? Door de jarenlange ervaring die wij als Fenix Films hebben opgedaan kunnen we een duidelijk antwoordt geven op deze vragen.

Marketing video

Marketeers hebben vaak bepaalde doelstellingen waarna zij streven. Meestal worden deze doelstellingen gemeten met behulp van KPI’s oftewel Key Performance Indicators. KPI’s zijn indicatoren die aangeven hoe bijvoorbeeld omzet, winst of conversie veranderd.

Doelstellingen kunnen op meerdere manieren door marketeers worden benaderd en video marketing is hier 1 van. Zoals eerder genoemd stijgt deze marketingtool in populariteit en dat is niet zonder reden. Een goed uitgewerkte en verspreide bedrijfsvideo kan een bedrijf veel nieuwe klanten opleveren. Dit komt ook naar voren in een groot aantal onderzoeken. Wil je hier meer over lezen dan kun je hier een kijkje nemen.

Misschien klinkt dit voor jou bekend in de oren, maar uit ervaring weten we dat de uitvoering hiervan soms erg veel voeten in de aarde heeft.

Waarom zou je kiezen voor video marketing?

Bij Fenix Films hebben we de ervaring dat bedrijven die een product of dienst bieden dat vergelijkbaar is aan dat van haar concurrenten, een groot voordeel heeft bij het gebruik van video marketing. Doordat hun producten of diensten redelijk hetzelfde zijn is het belangrijk om te differentiëren op een ander gebied.

Een voorbeeld hiervan zijn restaurants. Restaurants bieden allemaal ongeveer hetzelfde product, namelijk lekker eten. Om die reden proberen restaurants zich te onderscheiden door middel van bijvoorbeeld sfeer, persoonlijke benadering, gezelligheid of bepaalde thema’s.

Het duidelijk maken van jouw USP’s (Unique Selling Points) bij de klant is niet altijd even gemakkelijk. Zeker als zo’n Unique Selling Point met gevoel te maken heeft. In deze situaties is videomarketing de ultieme oplossing om uw klanten te bereiken.