Design

Design, wat betekend dit voor uw bedrijf?

Zoekt u een frisse blik op de uitstraling van uw bedrijf? Heeft u een website maar eigenlijk geen idee hoe u hoger in de zoekresultaten van Google komt of krijgt u maar geen nieuwe volgers op sociale media? Fenix Films kan u hulp bieden door uw bedrijf grafisch opnieuw vorm te geven.

De design van uw bedrijf is het eerste wat potientiele klanten van u zien op het internet. Het is als het ware uw visitekaartje. Ziet alles er netjes en strak uit of juist speels en vrolijk? Staat uw bedrijf voor vakmanschap en kwaliteit? Dan wil je dit vast ook graag online laten zien. Veel bedrijven hebben er moeite mee hoe ze dit moeten realiseren. Inmiddels is het internet uitgegroeid tot immense proporties. Daardoor is een groot deel van onze economie afhankelijk geworden van het internet.

Volgens Eurostat (2018) bedroeg het percentage personen in de leeftijd van 16 tot 74 jaar dat via internet goederen of diensten voor persoonlijk gebruik bestelde zelfs 60 procent! Als gevolg van deze toename wil je je als mkb’er waarschijnlijk graag onderscheidend zijn in de online omgeving. Hierbij kan Fenix Films je helpen. De drie oprichters van dit bedrijf zijn al ruim 8 jaar werkzaam in onder andere het maken van grafische vormgeving.

Wat bieden wij?

De onderstaande producten bieden wij zowel los als gezamenlijk aan. Bij de afname van meerdere producten kunnen wij een combinatiekorting bieden, welke naar voren zal komen op de offerte.

Ondersteuning & beheer

All-in Marketing

Naast deze design producten bieden wij ook ondersteuning & beheer aan. Ondersteuning mocht u vragen hebben over het onderhoud van de website of sociale media. Denk hierbij aan een nieuwe pagina voor de website of de juiste hastags voor een post op Instagram. Ook voor de monitoring van de vooraf gestelde doelen en bijsturen om deze te halen helpen wij u graag.

Mocht u geen tijd of expertise in huis hebben om de website en de sociale media nadat wij deze samen met u hebben opgezet, zelf te beheren, dan nemen wij dit graag van u over. In dit geval zorgen wij dat er, uiteraard in samenspraak, de post geplaatst worden en de website zelf tot in de kleinste details bijgewerkt wordt.

Mocht u interesse hebben in ondersteuning of beheer, geef dat dan aan in de offerte aanvraag of het eerste gesprek, dan doen wij u vrijblijvend een aanbieding.