Videoproductie

Snel een enkele film nodig?

Fenix Films heeft voor iedere situatie het juiste aanbod. Een Bedrijfsfilm laten maken, muziek in beelden naar voren laten komen of een blijvende herinnering aan een concert of evenement, wij helpen graag…

Bedrijfsfilm laten maken
Als u een bedrijfsfilm laat maken stelt u uw bedrijf voor aan nieuwe klanten. Elk bedrijf is uniek en heeft specifieke wensen en klanten. Daarom zullen wij er alles aan doen om te luisteren naar uw verhaal, zodat het gevoel van uw bedrijf naar voren komt in de bedrijfsfilm.

Wist u dat: Bedrijven die gebruik maken van videomarketing verhogen hun omzet 49% sneller dan bedrijven die dit niet doen. (Vidyard)

Videoclip laten maken

Een mooie videoclip op YouTube en Sociale Media onderscheid u van andere artiesten. Door de jaren heen hebben we de mogelijkheid gehad om samen te werken met een aantal bijzondere en getalenteerde muzikanten. Door deze ervaringen in het maken van Videoclips kunnen we voor u echt iets bijzonders neerzetten.

Wist u dat: Kijkers van video’s onthouden gemiddeld 95% van de boodschap in verhouding tot 10% van de lezers van teksten. (Wirebuzz)

Aftermovie laten maken
Een aftermovie van uw evenement is zowel een mooie herinnering als een visitekaartje voor de volgende editie. Gedurende het evenement filmen wij de mooiste plaatjes en monteren dit tot een video van een halve minuut tot enkele minuten. Hiermee kunt u nieuwe acts & investeerders over de streep trekken om de volgende editie nog indrukwekkender te maken!

Wist u dat: Bijna 50% van de internet gebruikers zoekt eerst naar video’s over van bedrijf voordat hij/zij naar de winkel/ het bedrijf toe gaat. (ThinkwithGoogle)

Registratie Jeugdcircus Bombari
Van een concert & optreden tot een bruiloft & uitvaart, een registratie is een mooi document voor u zelf en anderen. Om te kunnen verkopen, een nieuwe stap te kunnen maken in uw carrière of om later nog eens terug te kunnen kijken. Volledig van begin tot eind met professionele eindmontage om de beste camerahoeken te laten zien.

Wist u dat: Bezoekers besteden gemiddeld 2,6 x meer tijd op website pagina’s waar video’s op staan dan pagina’s zonder video’s. (Insivia)

Hoe zit het maken van een video eruit?

Het maken van een Professionele bedrijfsvideo is een dynamisch proces. Daardoor is overleg in elke fase van groot belang om een product te maken dat aansluit bij de wensen van een klant. Het produceren van een bedrijfsvideo is grofweg onder te verdelen in vier proces stappen:

Fase 1 Plannen promotiefilm

Proces stap 1 begint wanneer een klant bij ons een vrijblijvende offerte opvraagt. Een productie begint voor ons door in een eerste gesprek te luisteren naar uw wensen. Vervolgens is het verstandig om te kijken naar de creatieve mogelijkheden binnen een bepaald budget en tijdslimiet. Fenix Films en de klant bespreken samen deze onderwerpen in het eerste gesprek.

Op basis hiervan schrijven wij een globale opzet die we met u bespreken en zo nodig aanpassen. Deze eerste fase is vaak het meest bepalend voor hoe het eindproduct eruit zal zien en vereist ook de meeste creativiteit. Daarna gaan wij achter de schermen aan de slag met het maken van een shotlist en een draaischema. Ook bereiden we samen alles voor wat er geregeld moet worden voor de shoot, zodat deze zo snel en gemakkelijk mogelijk kan verlopen. Vlak voor de opnames communiceren we nog even of alles geregeld is.

Muziekvideo laten maken - LachIn proces stap 2 wordt het plan dat is goedgekeurd door de klant uitgevoerd en zullen de opnames plaatsvinden. Natuurlijk vinden we samen tijdens de opnames geregeld nieuwe invalshoeken. Gebaseerd op de shotlist, schieten we deze mee in de zelfde stijl.

De hoeveelheid werk dat hierin zit verschilt sterk. Dit varieert gebruikelijk van een paar uur tot bijvoorbeeld een aantal dagen. We proberen natuurlijk zo veel mogelijk binnen de afgesproken tijden te filmen, maar vaak zijn ruimere opnametijden voor ons geen probleem als dit nodig blijkt te zijn.

Videoclip montage

Vervolgens begint proces stap 3 meteen na de opnames. Gelijk dezelfde dag worden de opgenomen beelden verwerkt en verdeeld Fenix Films ze tussen alle montage pc’s. Met al het beeld & geluid materiaal gaan wij aan de slag om zo snel mogelijk een eerste ruwe montage klaar te hebben. Daarna kunt u deze voorzien van op en aanmerkingen.

Vervolgens gaan wij deze finetunen doormiddel van color correction/grading, vfx, animatie en geluid mixing om te zorgen dat het kleurbeeld gelijk is en in de sfeer van uw bedrijf. In deze proces stap is het van belang een korte verbinding te hebben met de klant om zo een op maat gemaakte bedrijfsvideo te leveren dat precies voldoet aan de verwachtingen. Wij stoppen pas als u 100% tevreden bent.

Ten slotte de laatste stap, nazorg. Deze stap maakt Fenix Films uniek ten opzichte van 80% van de markt. Fenix Films gaat door met aanpassen totdat de klant 100% tevreden is. Daarnaast bewaard Fenix Films al het beeldmateriaal ten minste 10 jaar lang tenzij de klant anders van haar verlangt. Op deze manier kan Fenix Films op aanvraag aanpassingen blijven verzorgen. Voor de klant betekend dit bovendien de mogelijkheid om een jaar later zijn bedrijfsvideo te updaten met nog ongebruikt beeld materiaal.

Drone opnames maken het beeld compleet

IMG_20210418_172703-scaled-blackwhite

Met onze drone brengen wij uw locatie professioneel van boven in beeld. Drone opnames zijn de toegevoegde waarde aan uw website om professionaliteit uit te stralen. Daarnaast herkennen klanten direct uw pand, wat daardoor gemakkelijker te vinden is. Ook voor privé gebruik zijn drone beelden mooi om in huis te hebben en te delen met vrienden & bekenden.

Drone opnames zijn een extra optie waarvoor wij een toeslag rekenen van 100 euro. Dit zal naar voren komen op de offerte als u dit aanvraagt.