All-in Marketing

All-in Marketing advies, wat betekend dit voor uw bedrijf?

Zoekt u een frisse blik op uw marketing strategie? Heeft u een website maar eigenlijk geen idee hoe u hoger in de zoekresultaten van Google komt? Fenix Films kan u hulp bieden met het all-in Marketing advies pakket.

Dit pakket bevat onder andere Marketing advies, hulp bij het verbeteren van de Customer experience en online vindbaarheid van uw bedrijf. Daarbij wordt er een uitvoerige analyse gemaakt van uw bedrijf waarin de huidige en gewenste situatie op gebied van marketing in kaart wordt gebracht.

Fenix Films beseft zich dat elke klant uniek is. Daarom focussen wij ons op hetgeen u belangrijk vindt in het Marketing advies traject. Daarom is het ook mogelijk de onderdelen zoals hieronder beschreven te veranderen. Dat kan bijvoorbeeld na aanleiding van een eerste gesprek.

Producten in dit pakket

Los product
Website
Fotografie
Marketing analyse/ advies
Social media marketing
Huisstijl/ branding marketing

Een jaar lang ondersteuning

All-in Marketing

Naast deze 6 functies van ons all-in-marketing pakket, bieden wij ook een jaar lang ondersteuning aan. Tijdens dit jaar staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast monitoren wij samen met u de effecten van het advies.

Tot slot zijn al onze offertes vrijblijvend. Wanneer u in plaats van dit pakket opzoek bent naar een individuele marketing service, kunt u onze algemene offerte invullen.